Buffet Nostalgija

Možete naručiti za van | Rijeka

Zabavna večer s ukusom ukusnom hranom – serviramo vam svježe pripremljena jela u autentičnoj atmosferi. Želimo vam ljubaznu dobrodošlicu u naš restoran Buffet Nostalgija. Uživajte u slasnim jelima i autentičnom ambijentu u našem restoranu. Na našoj terasi možete sjediti na suncu i sa svojim prijateljima uživati u ljetu. Osjećajte se ugodno u našim klimatiziranim prostorima pri bilo kojoj temperaturi.

Izvanredni restoran sa sveobuhvatnom ponudom pića

Razmazite se našim gurmanskim jelima i sveobuhvatnim izborom osvježavajućih pića. Imamo besplatni WiFi za jednostavno surfanje na internetu. Naš dio za pušače društveno je okupljalište za sve koji se prepuštaju užicima dobroga duhana.

Također poslužujemo na proslavima

Parkirajte na našim besplatnim mjestima za parkiranje. Dozvolite da vam asistira naša ljubazna posluga za parkiranje. Provjerite naše radno vrijeme pa navratite kod nas. Radujemo se vašoj posjeti! Za sve kojima se uvijek žuri, naša ćemo jela rado spremiti za ponijeti. Očekujete događaj koji biste rado proslavili u društvu prijatelja? Unajmite naše prostorije – radujemo se vašem dolasku. Radimo 5 dana u tjednu od 10:00 do 18:00 sati za vas. Subotom i nedjeljom ne radimo.

Lokacije

Kliknite za prikaz karte

Vaša IP adresa poslat će se u Google Maps.

Ciottina 10b, 51000 Rijeka, Hrvatska

Naše radno vrijeme

Ponedjeljak
10:00 – 18:00
Utorak
10:00 – 18:00
Srijeda
10:00 – 18:00
Četvrtak
10:00 – 18:00
Petak
10:00 – 18:00
Subota
zatvoreno
Nedjelja
zatvoreno

Dostupne mogućnosti plaćanja

Naše usluge

Sve na jednom mjestu

Pošaljite nam poruku.

Unesite ime.
Unesite adresu e-pošte.
Unesite broj telefona.
Unesite predmet.
Unesite poruku.
Vaša je poruka poslana. Uskoro ćemo vam se javiti s povratnom informacijom.
Poruka nije uspješno poslana.
Twitter_Logo_Blue